• Nadace ČEZ
  • KVS.CZ
  • Nadace ČEZ
  • KVS.CZ

Vyhledávání

Minimálně 3 znaky

KVS

Karlovarský volejbalový svaz
Gorkého 280, 356 01 Sokolov
Tel.: 352 604 629
mail: as.meruna@gmail.com
Osobnosti

Partneři KVS

Navštívilo nás

Počítadlo návštěvnosti

Zápis z jednání předsednictva KVS - 29.4. 2014

Zápis ze 4. schůze PKVS Karlovy Vary ze dne 29. 4. 2014

Přítomni: Meruna, Janus, Javůrek, Riedl, Bican, Tureček, Pospíšil

Omluven: Janouch

Program:

  1. Kontrola zápisu z minulé schůze

  2. Zpráva o průběhu BMV a KP MINI

  3. Krajské výběry

  4. Soutěže ABV

  5. Různé

Průběh jednání:

  1. Zápis schválen.

  2. Poslední krajské kolo v BMV proběhlo ve dnech 29. a 30. III. v Chodově. Š. Javůrek si vyžádá od trenérů (vedoucích) postupujících družstev do oblastní soutěže v Plzni seznamy (počty) účastníků pro zajištění společné dopravy. Tato doprava bude hrazena s prostředků KVS.

    V. Riedl informoval o ukončeném KP v MINI "3" a "4". Vítězem v obou soutěžích se stala družstva VSK Baník Sokolov. 17. a 18. 5. se uskuteční v Habartově jednorázový přebor v MINI trojek i čtyřek na antuce. Přihlášky oddílům zaslal V. Riedl e-mailem.
  3. Krajské výběry v obou kategoriích se připravují dle plánu přípravy a memoriálů se v počtu 12+2 zúčastní chlapci pod vedením trenérů Makáriuse a Kořána v H. Králové a dívky pod vedením trenérů Bicana a Javůrka  v Jablonci n/Nisou. Dopravu chlapců zajistí Š. Javůrek u p. Hurdese z Habartova a dívek do Jablonce se pokusí zajistit společnou s výběrem Plzně a /úspora nákladů/.

    Přihlášky na memoriály obou kategorií zajistí Š. Javůrek.

  4. J. Tureček informoval o soutěžích v ABV a zároveň požádal KVS o fin. příspěvek na uspořádání dvou kavlifikačních kol do PR mládeže, které budou v Chodově ve dnech 18. 5. a 8. 6. PKVS odsouhlasilo příspěvel ve výši 2.000,- Kč (pro oba turnaje celkem), které zašle P. Janus na účet BVC Chodov.

    Dále byl odsouhlasen příspěvek na dopravu pro účast na PR ve výši 1 000,- Kč/na jedno auto/kat.

  5. PKVS ukládá V. Riedlovi a Š. Javůrkovi připravit do příští schůze návrh všech mládežnických soutěží KP pro sezónu 14/15 včetně všech dokladů /formulářů/, které budou na účastnících požadovány.

    Finále KP seniorek se uskuteční ve dnech 24. - 25. 5. /dle počtu přihlášených/.  Přihlášky oddílům zašle V. Riedl  11.5.

PŘÍŠTÍ SCHŮZE SE KONÁ 24.6.!

Sepsal: Josef Pospíšil

Karlovarský volejbalový svaz 2024 | Kontakty